Посета на детскиот Мал групен дом

Во низата хуманитарни активности на Училишната заедница и Младинската организација при СОУ ,,Коле Нехтенин” -Штип, ја вбројуваме и денешната посета на детскиот Мал групен дом, населба Пребег, при која беа донирани пакетчиња за децата и пакет прехранбени производи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *