Натпревари во Ракомет женски

Денес се одиграа натпревари во Ракомет женски за средни училишта во ООУ “Тошо Арсов”. 
Првото место го освои екипата од нашето училиште „Коле Нехтенин“ предводена од професорот Зоран Арсов, а за најдобар играч беше прогласена Сара Стоилова.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *