“Shaping the Future in Tourism”

Денес се одржа промотивна средба по повод претставување на резултати од проектни активности од проектот “Shaping the Future in Tourism” финансиран по програмата Еразмус+. Претставувањето на резултатите се одржа во хотел “Силекс” – Охрид. На оваа презентација беа претставени три алатки кои на свој начин ќе придонесат за имплементацијата на можностите што ги нуди високото образование во развојот на туризмот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *