Саем за вработување 2014

На ден 04.11.2014 група ученици од СОУ „Коле Нехтенин“ го посетија саемот за вработување. Тие се здобија со информации за можностите за вработувања кои ги чекаат по завршувањето на образованието.
2300897 orig
« 3 of 230 »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *