Посета на УГД

Во мај 2014 ученици од СОУ „Коле Нехтенин“ ги посетија просториите на Универзитет „Гоце Делчев“ во Штип.

8417652 (1)
« 2 of 4 »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *