Мултиетничка интеграција 2014

На ден 08.05.2014 учениците од СОУ „Коле Нехтенин“ ги пречекаа учениците од Куманово. Сите заедно учествуваа во низа од активности поврзани со мултиетничка интеграција при што имаше огромна соработка и активностите беа успешно реализирани.
973853
« 2 of 5 »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *