Halloween

На ден 27.10.2017 (петок) и 30.10.2017 (понеделник) претседателот на Младинската организација ФЕМУ 2 професор Драгана Љуботенска во соработка со Американско Катче Штип, одржа дводневна работилница во просториите на СОУ ,,Коле Нехтенин’’ на која учествуваа 43 ученика. Учениците имаа можност да изработат свој труд поврзан со празникот Halloween и истите тие трудови беа претставени во холот на училиштето на ден 31.10.2017, како дел од декорот за истиот ден.

Сите учесници ќе добијат сертификати за учество, а следниве трудови се наградени:

Прво место – Никола Панов – III-3

Второ место – Сандра Арсова / Никола Ташков – III-1

Стефанија Стојанова/ Елена Михаилова/ Љупче Зифовски – III- 4

Трето место – Кристина Маневска / Катерина Петковска / Леонид Стојановски / Данчо Коцев -III-4

Памела Андова/ Сара Бурназова / Изабела Андова -III-3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *