Ден на екологијата

Во нашиот град традиционално Денот на екологијата го одбележуваме со почетокот на пролетта на 22 март. Денот го искористивме за средување на дворот и околината на нашето училиште.

1594306 orig
« 1 of 7 »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *