51. Детски Рацинови средби

Во организација на Општина Велес и Клубот на писатели “Коста Солев Рацин” од Велес, денес се одржаа 51. Детски Рацинови средби.
Никола Панов, ученик во 4-3 клас при СОУ”Коле Нехтенин”- Штип, ја освои 1(првата) награда на ликовниот конкурс во категорија на ликовни творби, средно образование, на тема 
” Рацин вчера, денес и утре”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *