Одбележување на Денот на Европа во Штип

Ученици- волонтери од СОУ ” Коле Нехтенин” заедно со проф. Ана Јовева со своите креации и брилијантни идеи претставија дел од земјите членки на ЕУ: Белгија, Словенија, Словачка, Бугарија, Шведска, Австрија и Шпанија.
Воедно добија и награда за најдобра штанд презентација!

Leave a Reply

Your email address will not be published.