Финалисти за петтиот UPSHIFT циклус!

🙌Ги имаме финалистите за петтиот UPSHIFT циклус!

Тимовите финалисти ќе бидат дел од тридневниот UPSHIFT Bootcamp кој ќе се одржи од 25ти до 27ти април во Струга.

👏Финалистите за циклус дигитализација се:

🏅СЕТУ Михајло Пупин – Скопје

🏅СОУ “Коле Нехтенин”- Штип

🏅ССОУ „Коле Неделковски” Велес

🏅СОУ “Љупчо Сантов“-Кочани

🏅СОУ Ѓорче Петров – Крива Паланка

🏅 С.О.У Цар Самоил Ресен

🏅СОТУ ЃОРЃИ НАУМОВ – БИТОЛА

🏅СУГС Гимназија „Панче Арсовски“ – Скопје

🏅Yahya Kemal College

🏅 Тим кој доаѓа од училиштата СУГС “Георги Димитров” и Yahya Kemal College

За време на Bootcamp-от ќе се презентираат дигиталните решенија од страна на тимовите финалисти, кои се натпреваруваат да бидат помеѓу 5те победници 🏆 кои ќе освојат 120.000 денари за реализација на нивното решение.

Честитки и се гледаме наскоро 🙌

#upshiftmk#socialinnovation#designthinking

Самиот влез во финале е голем успех. Верувајте во себе и бидете најдобри!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *