Финалистите за четвртиот UPSHIFT циклус!

Горди на нашиот тим за досегашниот пласман.

Им посакуваме успех во финале!🏆

Тимовите финалисти ќе бидат дел од тридневниот UPSHIFT Bootcamp кој ќе се одржи од 8ми до 10ти март во Струга.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *