Фестивал на храната

Во градскиот парк во Крушево се одржа првиот Фестивал на храната во организација на крушевското средно училиште „Наум Наумовски Борче“. Присутните имаа прилика да ги вкусат јадењата, а посебна комисија ги оцени гурманските квалитети на приготвените јадења.
Учениците од нашето училиште: Стефан Стојанов и Трајче Анев под менторство на м-р Горан Антониевски и м-р Јулијана Саздова го освоија првото место.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *