Учество на “Технологија за тебе” -2023

Оваа година СОУ”Коле Нехтенин” Штип се приклучи на проектот “Технологија за тебе” 2023 во организација на Факултетот за електротехника и информациски технологии и компанијата “Логинг електроникс”.

Ова е прв чекор кој ветува успешна соработка во иднина и подобрување на квалитетот на практичната настава во нашето училиште.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *