Учество во организација на Стопанската комора

СОУ “Коле Нехтенин” Штип зеде активно учество на тркалезна маса на тема „Усогласување на понудата и побарувачката на вештини-клучен фактор за создавање профитабилни бизниси“ во организација на Стопанската комора.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *