Уредување на надворешниот дел од училишниот двор

На ден 01.04.2019 година во СОУ „Коле Нехтенин” започнаа активности за уредување на надворешниот дел од училишниот двор. Имено во соработка со ЈП Исар се садеа декоративни садници на косините околу нашето училиште. Поволните временски прилики, овозможија непречно одвивање на работата со цел збогатување на школскиот двор со зелени површини.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *