Упатство за начин на користење на системот за пријавување во нашето училиште

Почитувани идни ученици, пријавувањето и запишувањето во средно образование оваа година ќе се врши преку електронско аплицирање во еден уписен рок со три пријавувања во месец јуни.

Во прилог имате дадено упатство кое ќе ви помогне да го дефинирате начинот на користење на системот со цел успешно пријавување во нашето училиште.

✅Линк за пријава:

https://e-uslugi.mon.gov.mk

Избери стручно што е вредно!

СОУ ,,Коле Нехтенин” – Штип

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *