Традиционално заедничко одбележување на Коледе

Во пресрет на Бадник и Божиќ, вработените во СОУ”Коле Нехтенин” Штип продолжуваат да ја негуваат традицијата на заедничко одбележување на Коледе.

Покрај посната трпеза беше поделена и погача со паричка.

Со среќа нека му е на новиот кум Александар Иванов!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *