СРЕЌНИ НОВОГОДИШНИ И БОЖИЌНИ ПРАЗНИЦИ!

На крајот на уште една успешна година, време е за мали, а убави нешта кои животот го чинат убав.

Време е за миг да застанеме, да видиме каде сме, но и каде сакаме да бидеме во иднина, да воздивнеме за миг и со нови сили да тргнеме кон нови победи.

На сите наши ученици, нивните семејства и сите наши соработници им посакуваме:

СРЕЌНИ НОВОГОДИШНИ И БОЖИЌНИ ПРАЗНИЦИ!

в.д.директор Јованка Шалева и вработените во СОУ”Коле Нехтенин” Штип.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *