Спортски натпревари, ракомет – машки

Денес, на 02.10.2021 во рамките на Сојузот на училишен спорт-Штип, во спортската дисциплина Ракомет- машки за средни училишта се одиграа спортски натпревари во спортската сала на ООУ “Тошо Арсов”.

Екипата на СОУ”Коле Нехтенин” предводена од проф.Зоран Арсов го освои првото место. Честитки и многу успеси на наредните натпревари!

Можно е да е слика од еден или повеќемина и луѓе што стојат

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *