„Сплотен град за нула глад“

На 24.04.2019 повторно на дело со хуманитарната акција „Сплотен град за нула глад“.Заедно со волентерите на Црвениот Крст од Штип нашите ученици готвеа за социјално загрозените семејства од с.Козјак, с.Радање, колонија „Ванчо Прќе “ и населба „Баби“. Позитивните дела шират позитивна енергија…Да бидеме хумани , да помагаме секој како може и умее.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *