СЛОБОДНИ МЕСТА -ТРЕТО ПРИЈАВУВАЊЕ НА УЧЕНИЦИ ВО СОУ”КОЛЕ НЕХТЕНИН”-ШТИП

⭕️ВАЖНО!!!⭕️

Почитувани ученици,

Од утре започнува третото пријавување на ученици во средно училиште.

За сите заинтересирани ученици кои сè уште не се одлучиле каде ќе го продолжат средното образование ги охрабруваме да го направат вистинскиот избор во третото пријавување кое ќе се врши на 28 јуни 2022 година, до 24:00 часот.

Избери стручно, избери паметно!

СОУ,,Коле Нехтенин” -Штип.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *