Саем на средни стручни училишта – 19.10.2022

Денес 19.10.2022 година се одржа саем на средни стручни училишта во Пробиштип на кој учествуваше и нашето училиште.Во најдобро светло училиштето со своите струки беше презентирано од учениците:

-Електротехничка струка, Ивана Матеа Тренева и Анастасија Василева од IV-4 кл и Андре Гацов од IV-2 кл

-Машинска струка, Дарио Малинов од IV-5 кл

-Угостителско-туристичка струка ,Дино Ѓоргиевски од IV-7 кл

Голема благодарност до Мартина Јачевска од организацијата ГРИТ за поканата и можноста нашето училиште да се претстави на овој саем.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *