Резултати од регионален натпревар по англиски јазик!

На регионалниот натпревар по англиски јазик кој се одржа денес на 08.04.2023 година во ООУ „Ванчо Прќе“ во Штип, ученичката Матеја Шуманска од 1-3 клас го освои второто место. Ученикот Тео Коцев од 2-3 клас го освои второто место. Ментор, проф. Катерина Стефанова. Честитки за учениците и нивниот ментор! Им посакуваме успех на државниот натпревар.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *