Резултати од општински натпревар по англиски јазик!

На општинскиот натпревар по англиски јазик што се одржа на ден 18.03.2023 година во ОУ „Вачно Прќе“ во Штип, ученичката Матеја Шуманска од !-3 клас го освои третото место, додека ученикот Тео Коцев од 2-3 клас го освои второто место. Учениците продолжуваат на регионален натпревар. Ментор, Катерина Стефанова.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *