Регионален натпревар по англиски јазик во организација на ЕЛТАМ

Денес (7.5.2022) се одржа регионалниот натпревар по англиски јазик во организација на ЕЛТАМ, Асоцијација на наставници по англиски јазик на ниво на Македонија.

Учениците од нашето училиште го постигнаа следниот успех:

  1. Леонардо Постолов III година- ПРВО место, ментор м-р Драгана Љуботенска

2.Тео Коцев I година – ВТОРО место, ментор проф. Катерина Стефанова

3.Никола Јефтимовски I година – ВТОРО место, ментор Катерина Стефанова

Честитки до сите ученици и нивните ментори и со среќа на претстојниот државен натпревар.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *