Работилница Концентрација и внимание

Во рамките на проектот Мултиетничка интеграција во образованието во кој се вклучени наставниците Вилма Илиевска и Жаклина Атова денес во нашето училиштето се одржа работилница Концентрација и внимание под водство на актерите Кети и Горан Илиќ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *