Работилница Доверба Самодоверба и Комуникации

Во рамките на проектот на УСАИД Меѓуетничка интеграција на младите во образованието, денес во нашето училиште се одржаa четвртата и петтата работилница Доверба Самодоверба и Комуникации.
Целта на овие работилници е развивање на свесност за придобивките од интеркултурната/интеретничката комуникација.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *