Проект – Learning Engagement And Democracy

🔔Проектот „Learning Engagement And Democracy“ поттикнува и поддржува ученичко учество преку низа активности.
🏢Ви ги претставуваме 9-те училишта кои ќе земат активно учество во реализацијата на проектните активности.
🙋🔜Наредната недела почнуваме со спроведување училишни настани „Кога учениците одлучуваат…„ во секое од избраните училишта.
ℹ️Следете ги активностите, има интересни содржини 😇

Можно е да е слика од 1 лице и текст кој вели „LEAD LnAane AcnDe LEARNING ENGAGEMENT AND DEMOCRACY вклучени средни училишта: coy „методи митевски- брицо" делчево coy "никола карев“ струмица coy „наум наумовски-борче" пробиштип coy „коле нехтенин,, штип сугс ,никола карев“ скопје сугс „георги димитров" скопје coy „нико нестор" струга coy, гошо викентиев" кочани псу „саба" скопје конфинансирано од програматан европската унија еразмус+ национална агенцила заевропски образовни програми мобилност“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *