Проект – реновирање

Уште еден успешен проект во СОУ”Коле Нехтенин” е завршен. Спортските соблекувални во училишните простории и под трибините во спортската сала од денес во ново руво.

Комплетно реновирани и функционални, онака како што доликува на едно модерно и современо училиште.

Продолжуваме понатаму!

Можно е да е слика од внатре
Можно е да е слика од внатре

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *