Проект на УСАИД Меѓуетничка интеграција на младите во образованието

Денес во нашето училиште по 7-ми пат беше одржана успешна работилница со актерите Горан и Кети Илиќ, во рамките на проектот на УСАИД Меѓуетничка интеграција на младите во образованието. Во проектот од нашето училиште се вклучени професорите Вилма Илиевска и Жаклина Атова.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *