Проект – Градење на резилиентни заедници на пролиферација на марихуана и синтетички дроги во училиштата за да ги заштитиме децата и младите

Во соработка со здружението “ДВОЈНА НАДЕЖ” учениците од СОУ”Коле Нехтенин” Штип се вклучија при реализација на дел од проектот “Градење на резилиентни заедници на пролиферација на марихуана и синтетички дроги во училиштата за да ги заштитиме децата и младите”.Нашите ученици упатуваат силна порака:”

Стоп! Кажи НЕ на марихуаната и на секаков друг вид синтетичка дрога!”

https://www.youtube.com/watch…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *