Пријавување на ученици во средните училишта!

Пријавувањето на ученици во средните училишта е во тек!

-Ја отвораш новата платформа за уписи

https://e-uslugi.mon.gov.mk

-Ги пополнуваш податоците и ги прикачуваш потребните документи

-Притискаш аплицирај

-Ја печатиш потврдата која потоа треба да ја приложиш во училиштето.

Избери стручно, избери паметно!

СОУ,,Коле Нехтенин”-Штип

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *