Претставете ги вашите вештини со Европас!

Европас центарот при Националната агенција за европски образовни програми и мобилност, по повод Еразмус деновите, организира онлајн работилница на тема: Претставете ги вашите вештини со Европас.

Целна група се ученици и студенти кои сакаат да ги развијат своите меки вештини.

Учениците кои се заинтересирани за учество можат да се пријават со скенирање на следниот код.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *