Презентација на општествените науки при УГД

Претставници од Економскиот факултет и Факултетот за туризам и бизнис логистика при УГД Штип, денес во СОУ„Коле Нехтенин“ на нашите ученици матуранти им ги презентираа факултетите од општествените науки при УГД. Оваа презентација ќе им помогне на нашите матуранти во изборот на факултет на кој би сакале да студираат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *