Предавања на тема “Социјално претприемништво”

Правниот факултет при Универзитет „Гоце Делчев“ Штип организира серија предавања на тема „Социјално претприемништво“ , наменети за средношколците од регионот.

Учениците, Филип Трајанов, Душан Иветиќ, Изабела Стојанова, Леона Мирчевска, Филип Димчевски, Бојан Јорданов, Бојан Гацов и Милев Давид под менторство на Ана Ј.Донев учествуваа на првата работилница заедно со средношколци од СОУ „Славчо Стојменски“ и СОУ „Љупчо Сантов“ во Кочани.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *