Прв ден од UPSHIFT Bootcamp!

Веруваме во вас и ви посакуваме успех 👏👏👏

🤩Прв ден од UPSHIFT Bootcamp!

Поттикнуваме социјални иновации за заштита на животната средина овој пат на тема дигитализација.

📅Во следните два дена тимовите финалисти од 10 средни училишта активно ќе работат на креирање на иновативни дигитални решенија за заштита на животната средина од областите: ВОДА, ВОЗДУХ, ЕНЕРГИЈА и ПОЧВА.

🙌Тимовите финалисти од овој циклус доаѓаат од:

🏅СЕТУ Михајло Пупин – Скопје

🏅СОУ “Коле Нехтенин”- Штип

🏅ССОУ „Коле Неделковски” Велес

🏅СОУ “Љупчо Сантов“-Кочани

🏅СОУ Ѓорче Петров – Крива Паланка

🏅 С.О.У Цар Самоил Ресен

🏅СОТУ ЃОРЃИ НАУМОВ – БИТОЛА

🏅СУГС Гимназија „Панче Арсовски“ – Скопје

🏅Yahya Kemal College

🏅Тим кој доаѓа од училиштата Yahya Kemal College и СУГС “Георги Димитров”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *