Прво место на општински натревари во Фустал женски

Денес се одржаа Општински натпревари во Футсал женски – средни училишта во рамки на Opstinski sojuz na ucilisen sport-Stip каде нашето училиште го освои првото место 🏆.

На победниците и нивните ментори им посакуваме успех и добри резултати во понатамошните натпревари.

I МЕСТО🥇СОУ “Коле Нехтенин”

Можно е да е слика од 10 луѓе и луѓе што стојат

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *