Практична настава за готвачи

Рецептот нема душа. Добриот готвач му ја вдахнува и од него создава уметност.

Ако за денес немате идеја ја традиционален македонски ручек ви предлагаме мусака.

Готвачите од СОУ”Коле Нехтенин” Штип со задоволство го споделуваат својот рецепт.Одбери угостителско-туристичка струка, профил готвач и биди главниот готвач во домот и во некоја традиционална или модерна кујна!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *