Посета на НУ Завод и Музеј – Штип!

Учениците од СОУ”Коле Нехтенин” Штип беа во посета на НУ Завод и Музеј – Штип. За да ја градиме и креираме иднината, пред се’ треба да ја проучуваме и негуваме традицијата и културното наследство.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *