Повик за доделување стипендии и награди на основци и средношколци

Почитувани ученици,

Објавен е повик за доделување стипендии и награди на основци и средношколци од Штип. Заинтересираните ученици можат да го проследат долунаведениот линк, каде ви се наведени условите за аплицирање со цел остварување на правото на користење на соодветната стипендија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *