Победа за нашето училиште во натреварите во ракомет од источен регион!

На 9.12.2022 год. (петок) во организација ОСУС Радовиш се одиграа натпреварите во ракомет за средни училишта (машки) од источен регион – зона Струмица каде победник е екипата на нашето училиште. Честитки за учениците и нивниот ментор 🥇🥇🥇

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *