“Партнерство за подобра иднина”.

Под менторство на наставник Лидија Трендафилова ученици од СОУ”Коле Нехтенин” Штип се приклучија во реализација на проектот на УСАИД.

Тие дадоа активен допринос во изработка на муралот “Партнерство за подобра иднина”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *