Отворен ден – 1.6.2023

Драги ученици, идни средношколци!

На 1.6.2023г.(четврток) 11:00-14:00 часот во Дом на млади ќе се одржи ОТВОРЕН ДЕН на СОУ”Коле Нехтенин” Штип.

Целта на промоцијата е уште еднаш да се потенцира важноста на стручното средно образование.

Во нашето училиште имате можност да одберете еден од профилите во рамките на трите струки:

ЕЛЕКТРОТЕХНИЧКА

МАШИНСКА

УГОСТИТЕЛСКО-ТУРИСТИЧКА

СОУ”Коле Нехтенин” Штип ви нуди квалитетна настава реализирана од врвен и стручен кадар, практична работа во компанија и многу отворени можности за во иднина!

Биди и ТИ дел од најдобрите!

#учивоколенехтенин

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *