Општински натпревар по математика за средно образование!

Денес (4.2.2023) во гимназијата ,,Славчо Стојменски” се одржа Општинскиот натпревар по математика за средно образование, на кој учество зедоа и наши ученици. Учениците:

1. Борис Панев III год. под менторство на наставник Светлана Кавракова освои III награда

2. Наум Панев III год. под менторство на наставник Светлана Кавракова доби пофалница

3. Марија Димитриевска I год. под менторство на наставник Вилма Илиевска доби пофалница.

Честитки за учениците и нивните ментори и со успех на Регионалниот натпревар по математика.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *