Општински натпревар по англиски

Едно огромно браво за нашите ученици кои денес беа дел од општинскиот натпревар по англиски јазик.

Прва година

1.Тео Коцев од 1-3 ( 2 место)

2.Никола Јефтимовски 1-4 ( 2 место)

Ментор Катерина Стефанова

Трета година

Леонардо Постолов 3-4 (2 место)

Ментор

Драгана Љуботенска

Им честитаме на нашите ученици и нивните ментори и им посакуваме успех на регионалниот натпревар!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *