Општински натпревар во Ракомет машки – прво место за нашето училиште!

Денес се одржаа Општински натпревари во Ракомет машки – средни училишта во рамки на Општински сојуз на училишен спорт- Штип каде училиштето СОУ”Коле Нехтенин” го освои првото место 🏆. Честитки за учениците и менторот и многу успеси понатаму!

Можно е да е слика од 13 луѓе и луѓе што стојат

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *