Општински натпревари во Ракомет женски – II место за нашето училиште!

На 18.11.2022 година се одржаа Општински натпревари во Ракомет женски – средни училишта во рамки на Општински сојуз на училишен спорт -Штип каде СОУ”Коле Нехтенин” Штип освои II МЕСТО🥈

На учениците и нивниот ментор им посакуваме успех и добри резултати во натпреварите! 🏟

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *