Општински натпревари во Кошарка машки – второ место за нашето училиште

На 10.11.2022 година се одржаа Општински натпревари во Кошарка машки – средни училишта во рамки на Општински сојуз на училишен спорт-Штип каде нашето училиште го освои второто место 🥈

Големо браво 👏 за учениците и нивниот ментор, им посакуваме успех и добри резултати во понатамошните натпреварите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *