Општинска лига – одбојка машки

Во организација на Федерацијата на училишен спорт на Македонија и Општинскиот сојуз на училишен спорт на Штип денес се одиграа натпреварите од општинската лига во одбојка машки за средни училишта. Спортската екипа на СОУ “Коле Нехтенин“ Штип под менторство на проф.Антонио Киров го освои првото место.Честитки и многу успеси на следни натпревари!

Можно е да е слика од 9 луѓе, луѓе што стојат и внатре

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *